View Profile

Проверете дали и Вашата фирма се квалификува за сертификатот „Коректна Фирма“? Кликенете тука!

Општи информации
Name
Ертан Омеров
Дејност
Стоматологија
Контакт податоци
Адреса/Седиште
 Стив Наумов 49Б - ОХРИД,
Телефон
0038978232262 / 0038946200600
Е-пошта
Интернет страна
www.dentoria.mk
Социјални линкови