View Profile

Проверете дали и Вашата фирма се квалификува за сертификатот „Коректна Фирма“? Кликенете тука!

Општи информации
Контакт податоци
Адреса/Седиште
БЛОКОТЕХНА бр. 16 Гевгелија,
Телефон
Тел: 075 218 135, 034 211 944
Е-пошта
Социјални линкови