View Profile

Проверете дали и Вашата фирма се квалификува за сертификатот „Коректна Фирма“? Кликенете тука!

Општи информации
Name
Saso Joveski
Дејност
ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ
Општи информации и дејност
Проектирање и изведба на ел. Инсталации , Видео Надзор и ПП Системи
Контакт податоци
Адреса/Седиште
Metodija Mitevski
Телефон
070535642
Е-пошта
Интернет страна
http://manelektronik.weebly.com/
Социјални линкови