Почетна


Провери дали компанијата е Коректна фирма?

Search Компании

  

Последни додадени фирми во системот

123456nextlast
0 entries
34 comments
Општи информации
0 entries
0 comments
Општи информации
0 entries
0 comments
Општи информации
0 entries
0 comments
Општи информации
Општи информации
123456nextlast

Сертификат „Коректна Фирма“

Доколку поседувате ваков сертификат им давате до знаење на Вашите клиенти и потенцијални нови дека за Вас во интернет има одлично ниво на позитивни спомнувања. Спомнување е токму тоа што значи зборот, клучниот збор „името на Вашата фирма“ некој корисник на интернет го спомнал во некоја објава, независно дали тоа е медиумски текст, конверзација на форум, „твит“ или фејсбук објава. Сите тие податоци се јавни и можат да бидат видени од сите. Ние вршиме анализа на присуството на негативни објави.

Доколку имате позитивен коефицент тоа значи дека Вашата фирма нема негативни коментари. Вашата услуга е квалитетна и на високо ниво, нешто што Вашите клиенти го приметуваат и јавно го пофалуваат. Нашиот сертификат го потврдува тоа, а таа потврда со себе носи и нови клиенти. 

Новости и објави