Контакт

Вашето Име (задолжително)

Вашата е-адреса (задолжително)

Порака

[recaptcha]

Почитуван посетител,

најпрво Ви благодариме за пројавениот интерес. Доколку сакате да нè прашате нешто најтопло Ве покануваме да го искористите нашиот формулар за контактирање од лево.
Имајте во предвид да не заборавите да ги пополните сите полиња. Во последното поле насловено „Порака“ обидете се да бидете што е можно подетални во описот на Вашето прашање.  Така ќе можеме најдобро да го разбереме и адекватно да одговориме на Вашето барање.
Коректна Фирма Македонија работи секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот. Ве молиме очекувајте одговор на Вашето прашање во рок од 3 до 5 работни дена.

уште еднаш Ви Благодариме,
Коректна Фирма Македонија