Аплицирајте


1. Пополнете го формуларот

Доколку сакате да аплицирате за сертификатот „Коректна Фирма“ морате најпрво да го пополните овој формулар. Внесете ги Вашите податоци во соодветните полиња и ние ќе ја извршиме проверката на податоците кои сте ги Внеле.


Аплицирајте и Проверете

Име на фирма

Седиште

Телефон

Е-адреса

Град

ЕМБ на фирма

[recaptcha]


2. Безплатна проверка на фирмата

Во рок од три работни денови ние ќе извршиме проверка на податоците кои сте ги внеле во Вашата апликација. Вашите податоци ќе бидат пуштени за анализа и проверка низ интернет портали. Ќе се бара корелација меѓу Вашите податоци и клучни термини кои се претходно дефинирани. Клучните термини се најчесто користени негативни епитети во говорниот јазик. Анализата е безплатна.


3. Земете го Вашиот Сертификат

Во случај Вашите податоци да имаат позитивен Коефицент на спомнувања, односно нема негативни спомнувања или бројот е минимален тогаш Вашата фирма се квалификува за сертификатот “Коректна Фирма“.

Следниот чекор, доколку сте заинтересирани, добивате комплет кои се состои од:
– Сертификат изработен на луксузна хартија обложен со елегнатна рамка која можете да ја закачите веднаш на видно место;
– Налепници „Коректна Фирма“ за тековната година кои можете да ги залепите, исто така, на видно место како на пример излог или службено возило;
– Податоци за пристап до Вашата дигитална визит-карта со кои ќе можете да се логирате и да ги ажурирате податоците на Вашата е-визит карта;
– Фактура за еднократна наплата.

Доколку сте заинтересирани, или доколку сакате, можете да порачате повеќе сертификати или налепници. Истите ги добивате со одреден попуст на основната цена. За повеќе информации пратете ни пошта на [email protected] Некој од нашите вработени ќе ви одговори на сите Ваши прашања.

Повелете, Ве очекуваме.