Зголемен обем на работа

Зголемен обем на работа

Почитувани,

поради зголемениот обем на работа имаме мал застој во објавувањето на дигиталните визит карти. Истите се обидуваме да ги реализираме најбрзо што можеме. Се надеваме дека во наредните неколку работни дена сите ќе бидат објавени.

Истото се однесува и за корисничките профили. Со нив ќе можете да се логирате и да ги ажурирате Вашите податоци доколку тоа е потребно. Доколку сакате, пратете ни порака на [email protected] и ние ќе се погрижиме за сите измени кои сакате да бидат направени.

Ви благодариме на разбирањето.

Сертификатот Коректна Фирма постои на европскиот пазар од 2012 година. Овој европски проект се спроведува преку македонската фирма Корект Компани ДООЕЛ Скопје. Во земјите од регионот како на пример Бугарија, реализацијата е успешна благодарение на брзото адаптирање на постоечките бизнис модели кон однесувањето и реакциите на корисниците на новите интернет трендови. Најновите информатички технологии обезбедуваат достапност на клиентите до широк спектар на информации за секој производ, услуга, претпријатие или институција. Корисниците бараат секакви податоци, јавно достапни, за компаниите чии производи ги конзумираат. Сакаат да знаат дали некоја компанија е сигурна и веродостојна. За таа цел, сопствениците на мобилни уреди поминуваат голем дел од своето време на интернет – барајќи и читајќи големи волумени на податоци. Токму тука, нашaта програма се обидува да создаде мост меѓу производителите и потрошувачите. Нашите алатки ни помогаат да ги филтрираме и наградиме фирмите кои имаат позитивни спомнувања на интернет. Секако и да им помогнеме на тие кои немаат.Досега ниту една институција не спроведувала истражувања базирани на оваа методологија во Македонија. За разлика, во Европа каде овој тип на истражувања се стандард долги години наназад.

Leave a comment